Ga het gevecht aan in Tournament of Legends

Geïnteresseerd in fighting games en in de geschiedenis van de wereld en dan vooral de helden die daarin een rol spelen? Dan heeft SEGA goed nieuws voor je. In samenwerking met de ontwikkelaar High Voltage hebben ze vandaag de game Tournament of Legens aangekondigd, waarin je in verschillende omgevingen gevechten kan voeren met de grootste helden uit de geschiedenis van de wereld.

Je zult onder andere kunnen vechten met gladiatoren, maar ook met andere ontzagwekkende wezens als minotaurussen en walkure's. De game kent veel verschillende gevechtstechnieken en je kunt tijdens battle's de hulp inroepen van mensetende leeuwen, dodelijke pijlenregels of nesten vol giftige slangen. De game moet in mei van dit jaar verschijnen en zal exclusief voor de Nintendo Wii speelbaar zijn.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?