Cyberpunk 2077

  • Ontwikkelaar CD Projekt RED
  • Eerste releasedatum 10 december 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Fysieke kopieën van Cyberpunk 2077 gelekt

Er lijken fysieke exemplaren van Cyberpunk 2077 gelekt te zijn. Onlangs verscheen er 20 minuten aan gameplay op internet en een foto van de cover van de PS4 versie.

CD Projekt meldde onlangs dat ze actie gaan ondernemen tegen het feit dat er fysieke exemplaren van Cyberpunk 2077 gelekt zijn. Iedereen die het embargo van de game verbreekt, zal hierop aangesproken worden. De persoon die onlangs 20 minuten aan gameplay online zette, riskeert voor de rechter gesleept te worden door de ontwikkelaar. Voordat de gameplay beelden online verschenen, werd er op Reddit al een foto geplaatst van de voorkant van de PS4 versie van Cyberpunk 2077. Vertegenwoordigers van CD Projekt Red zijn bezig de gameplay beelden van internet af te krijgen. Er gaan ook weer geruchten rond dat de game nog verder uitgesteld gaat worden. Het zou niet verrassend zijn als de ontwikkelaar een verder uitstel van de releasedatum stil houdt. De laatste aankondiging van het uitstel leverde hen zelfs doodsbedreigingen op.

Cyberpunk2

Cyberpunk 2077 komt uit op 10 december.

BRON Gamer.nl

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?