Fuseren Midway en SCi/Eidos met elkaar?

Een nieuw gerucht beweerd dat Midway interesse heeft om te fuseren met SCi/Eidos. Eerder fuseerde Actavision al met Vivendi zij zullen Activision Blizzard worden.

Midway zou erg geïnteresseerd zijn in Eidos de Publisher van onder anderen Tomb Raider. Hoewel er volgens Analist Michael Pachter geen planningen zijn, liggen beiden bedrijven wel slecht in de markt. Er is contact opgenomen met Midway over dit gerucht. Helaas wou deze veder geen reactie geven volgens Next-Gen.biz.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?