Check al onze gamescom content hier!
FUEL
  • ONTWIKKELAAR Asobo Studio
  • RELEASEDATUM 28 mei 2009
  • PLATFORMEN Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • GAMELINER SCORE -

Fuel biedt 'a real feeling of freedom'

Fuel is een racegame waarin je als racer de ware krachten van de natuur tegenkomt. Op een gebied van maar liefst 14.000 km² groot kun je je uitleven samen met andere racers. Hieronder vind je een video-interview met Creative Director David Dedeine, waarin duidelijk wordt dat Fuel ons 'a real feeling of freedom' zal gaan bieden.

Fuel verschijnt in mei 2009 voor de Xbox 360, PC en PlayStation 3.

TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?