Frontlines: Fuel of War

  • Ontwikkelaar Kaos Studios
  • Eerste releasedatum 29 februari 2008
  • Platformen Pc, Xbox 360
  • Gameliner score

Frontlines: Fuel of War multiplayer demo online

Volgens THQ, de ontwikkelaar van Frontlines: Fuel of War, zal deze game een Open World FPS worden. Er is al sinds december een Singleplayer demo verkrijgbaar op Marketplace. Nu is het tijd voor de Multiplayer demo, want die is vandaag online gezet.

De demo weegt 1,11 Gigabyte. Wees er wel snel bij want hij zal maar voor een beperkte tijd te downloaden zijn.

In de demo kun je met maximaal 32 spelers in één map spelen. Daarnaast kan je kiezen uit twee maps, Oilfield en Street. Je kan deze niet helemaal spelen, maar gedeeltelijk. Ook heeft deze demo betere controls. De game staat gepland uit te komen op 28 februari voor pc en Xbox 360.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?