Frontlines: Fuel of War

  • Ontwikkelaar Kaos Studios
  • Eerste releasedatum 29 februari 2008
  • Platformen Pc, Xbox 360
  • Gameliner score

Frontlines: Fuel of War demo op Marketplace

Sinds vanmiddag is hij al downloadbaar vanaf Xbox 360 Marketplace. De demo van THQ's shooter; Frontlines: Fuel of War. Het bestand is maar 1,7 GB groot en de inhoud bevat één missie vanuit de singleplayercampagne.

THQ is van plan de volledige game in februari op de markt te gooien. Tot die tijd kun je dus genieten van de demo op Marketplace.

Waar wacht je nog op!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?