Frogger Returns komt naar de PS3

Elke gamer die al een beetje op leeftijd is kent zijn klassiekers als het goed is. Bovendien is de oudere gamer niet vies van een potje nostalgie. Zeker niet als de game in een moderner jasje terugkeert naar de huidige consoles. Zo moet de doelgroep die ik aan spreek vast en zeker nog het spelletje Frogger kennen, waarin je met een coole kikker een autoweg moest oversteken zonder tot kikkerdril te worden gereden.

Deze klassieker keert nu terug naar de PlayStation Store onder de naam Frogger Returns, dit heeft Konami onthuld. Wanneer deze PSN game gaat verschijnen is nog niet bekend, de game verschijnt in ieder geval dit jaar nog. Wat de game moet gaan kosten is ook nog niet bekend.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?