Check hier alle Gameliner Awards Gameliner Awards 2019-content
H1Z1: Battle Royale
  • ONTWIKKELAAR Sony Online Entertainment
  • EERSTE RELEASEDATUM 18 februari 2016
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4
  • GAMELINER SCORE -

Free-to-play game H1Z1 komt naar de PlayStation 4

Er komt weer een free-to-play game aan voor de PlayStation 4. Ontwikkelaar Daybreak Games kondigde aan dat H1Z1 naar de console van Sony komt.

H1Z1 is een battle royale game die al eventjes uit is voor de pc middels Steam. Binnenkort kunnen PlayStation 4-bezitters echter ook van de game genieten. Eind mei brengt de ontwikkelaar de game in open bèta naar de console. De aankondiging hiervan kwam met de onderstaande teaser trailer.

De open bèta van H1Z1 gaat op 22 mei van start. Wanneer de game volledig uitkomt is voor nu nog niet bekend.

BRON H1Z1

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?