Free Radical overgenomen door Crytek

Crytek heeft Free Radical overgenomen. De studio, die mede door de financiële crisis in problemen is geraakt, leek in december vorig jaar nog de deuren te sluiten. Het is niet bekend voor welk bedrag de studio is overgenomen.

Ook is niet bekend wat er met de intellectuele rechten gaat gebeuren, zoals de TimeSplitters-serie. Crytek heeft de komende weken gesprekken met de veertig medewerkers van Free Radical.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?