Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Free Radical heeft zijn deuren gesloten

Er gingen al geruchten rond dat Free Redical Design zijn deuren zou gaan sluiten.Deze geruchten zijn bevestigd. Ze hebben namelijk vandaag bekendgemaakt dat ze er mee zijn gestopt.

Free Redical Design is vooral bekend door de serie TimeSplitters en de game Haze. Ze waren op dit moment al bezig met TimeSplitters 4. Deze game zal dus hoogstwaarschijnlijk de winkels niet gaan halen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?