Free Radical Design sluit mogelijk de deuren?

De wereldwijde financiële crisis gaat niet aan iedereen ongeschonden voorbij en de gamesindustrie lijkt hier ook meer aan onder te lijden. Stelde uitgever Electronic Arts al eerder haar omzet- en winstverwachting bij voor 2009, vandaag bereikte ons het gerucht dat ontwikkelaar Free Radical Design in Engeland mogelijk de deuren gaat sluiten.

De Britse ontwikkelaar, bekend van de TimeSplitters-serie en het dit jaar uitgebrachte Haze, neemt volgens vele gamewinkels de telefoon niet meer op en zou de deuren zelfs al hebben gesloten. Medewerkers schijnen in een naastgelegen hotel verder tekst en uitleg te hebben gekregen.

Free Radical Design werkt(e) momenteel aan TimeSplitters 4 en een onaangekondigd project waarvan men denkt dat het Star Wars: Battlefront III is.

Zodra we meer weten over de financiële positie van Free Radical Design lees je dat hier terug bij Gameliner.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?