Unreal Tournament 3

  • Ontwikkelaar Epic Games
  • Eerste releasedatum 23 november 2008
  • Platformen Pc, PlayStation Portable, Xbox 360, PlayStation 3
  • Gameliner score

Fraggen met Unreal op de PlayStation 3 deze maand

Mensen kunnen al een tijdje fraggen met Unreal Tournament III op de pc. De PlayStation 3 versie is ook al een tijdje uit in de Verenigde Staten, maar de Europese versie moest nog op zich wachten. Er is nu een officiële releasedatum bekendgemaakt over deze game.

22 februari zal hij uitkomen voor de PlayStation 3. Er komt ook nog een Xbox 360 versie aan, maar die moet ook nog even op zich wachten door het feit dat de online service van de Xbox 360, Xbox Live, een gesloten service is en er daardoor geen mods konden worden toegevoegd door gebruikers.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?