Foutje in Uncharted 2

Uncharted 2 mag dan een foutje bevatten toch hoeven we niet in paniek te raken. Het betreft namelijk een klein foutje in de Nederlandse versie van de game. De Nederlandse versie bevat namelijk één complete scene in het Engels.

Gelukkig is de rest van de game gewoon Nederlands gesproken en hoogstwaarschijnlijk zal deze scene binnenkort met behulp van een patch ook gewoon weer Nederlands gesproken zijn.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?