Forza Motorsport 4

  • Ontwikkelaar Turn 10 Studios
  • Eerste releasedatum 14 oktober 2011
  • Platformen Xbox 360
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Forza Motorsport 4 onthuld

Zojuist is het nieuwe deel uit de Forza-serie onthult. Naast de actie uit het oude deel krijgt de nieuwe game natuurlijk ook een hoop nieuwe features. Zo zal de game te spelen zijn met Kinect en kan je daardoor niet alleen racen in je auto, maar ook de auto grondig inspecteren.

Tijdens deze inspectie zul je rondjes om de auto heen kunnen lopen en in kunnen zoomen op verschillende onderdelen waarna er specifieke details over dat bepaalde onderdeel zal verschijnen.

Forza Motorsport 4 wordt in 2011 verwacht.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?