Forza Motorsport 3

  • Ontwikkelaar Turn 10 Studios
  • Eerste releasedatum 23 oktober 2009
  • Platformen Xbox 360
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Forza Motorsport 3 laat je de lak proeven

Forza is de racesimulator voor de Xbox 360. Binnenkort verschijnt Forza Motorsport 3. Deze game kent nieuwe bolides, parcoursen en meer features.

Vandaag is er een demo wereldwijd verschenen van Forza Motorsport 3. De demo 1250MB groot en laat je alvast even spelen met een paar auto's en een parcours. Ga jij de demo binnenhalen?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?