Forza Motorsport 3

  • Ontwikkelaar Turn 10 Studios
  • Eerste releasedatum 23 oktober 2009
  • Platformen Xbox 360
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Forza Motorsport 3 komt eraan?

Na het succesvolle Forza Motorsport deel 1 en 2 lijkt een deel 3 ook vanzelfsprekend, al is dit nog niet officieel bevestigd door ontwikkelaar Turn 10.

Gisteren hebben we vernomen dat studio Kaarbo Design, die het designwerk heeft verricht voor de eerste Forza Motorsport, nu ook het design voor deel 3 aan het maken is. Het artwork voor sample posters wat ze recentelijk gemaakt hebben heeft dan ook als titel Forza 3 meegekregen.

Een officiële aankondiging laat dan hopelijk ook niet meer lang op zich wachten.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?