Forza Horizon 5 schiet uit de startblokken

Geplaatst:
Aangepast: 10 november 2021 18:30

Zoals je al hebt kunnen lezen in de Rudy zijn review van Forza Horizon 5 zeer goed ontvangen. En dat is terug te zien in de cijfers, want de game breekt direct een record.

Sinds Forza Horizon 5 vorige maand goud is gegaan, is het hart van menig raceliefhebber sneller gaan kloppen. Dat blijkt ook wel uit de cijfers die nu bekend zijn. De game is vorige week uitgekomen en inmiddels is duidelijk dat de verkoopcijfers goed gaan. Forza Horizon 5 is met piepende bandjes van start gegaan, zoals Max in Mexico de eerste bocht benaderde. Dit maakt dat de game inmiddels al 4,5 miljoen spelers telt over de verschillende platformen. Dat zijn natuurlijk indrukwekkende cijfers, maar daarmee pakt Forza Horizon 5 ook een record. Namelijk de beste launch van een Xbox Games Studio titel tot dusver, zo meldt Phil Spencer op Twitter.

Forza Horizon 5 is verkrijgbaar voor pc, Xbox One en Xbox Series X|S.

Bron: Phil Spencer
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Forza Horizon 5

Series

Forza

Uitgever

Xbox Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox One, Xbox Series

Releasedatum

9 november 2021

Ontwikkelaar

Playground Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord