Forza Horizon 3
  • ONTWIKKELAAR Turn 10 Studios
  • EERSTE RELEASEDATUM 27 september 2016
  • PLATFORMEN Pc, Xbox One
  • GENRE Racing
  • GAMELINER SCORE

Forza Horizon 3 Xbox One S bundel aangekondigd

Zojuist Micorosft een Forza Horizon 3 Xbox One S bundel aangekondigd en is vanaf februari beschikbaar.

De softwaregigant komt met een nieuwe Xbox One s bundel met daarbij de best gewaardeerde racegame van 2016. De bundel is beschikbaar als 1 Terabyte of de 500 Gigabyte-versie (die later verkrijgbaar is) en moet zo'n 349,99 euro gaan kosten.

onbekend

De bundel bevat naast de 1 TB-versie van de Xbox One S en Forza Horizon 3 een draadloze Xbox One-controller, 14 dagen Xbox Live Gold en de gebruikelijke kabels zoals een HDMI-kabel en een powerkabel.

Forza Horizon 3 kreeg van ons 4,5 uit vijf gouden sterren toebedeeld in onze review.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?