Forza Horizon 3

  • Ontwikkelaar Turn 10 Studios
  • Eerste releasedatum 27 september 2016
  • Platformen Pc, Xbox One
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Forza Horizon 3 na eind volgende maand niet meer te koop

Forza Horizon 3 is na eind volgende maand niet meer te koop. Dit werd onlangs via Twitter bekendgemaakt.

Forza horizon 3, een van de beste Forza-titels op de Xbox, is binnenkort niet meer te koop. Via Twitter liet ontwikkelaar Playground Games namelijk weten dat de game haar "End of Life" status heeft bereikt. De game wordt eind september uit de digitale schappen gehaald, waardoor de game dus niet meer te koop zal zijn. De game is, voor spelers die de game al eerder hadden aangeschaft, dan nog wel te downloaden. Ook valt de game na september nog gewoon te spelen, ook online. Waarom de game precies uit de digitale winkels wordt verwijderd, is niet bekend. Het kan goed zijn dat dit met licenties te maken heeft. Het verdwijnen van de game gaat echter wel gepaard met een flinke korting. Mocht je de game dus nog in huis willen halen, heb je nog een maand om dat te doen.

Forza Horizon 3 is momenteel te spelen op de Xbox One en de pc. De game is nog tot 27 september digitaal te koop en wordt vanaf dan uit de digitale winkels verwijderd.

BRON Playground Games

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?