Forza 3 toont nieuwe wagens

Forza Motorsport liefhebbers opgelet. Er komen nieuwe wagens aan in de vorm van downloadbare content: The Hot Holidays Car Pack. In onderstaande video zie je een overzicht welke snelle bolides je kan gaan besturen. En dat zijn niet de minste....

Ook heeft ontwikkelaar Turn 10 Studios bekendgemaakt dat er wereldwijd al een miljoen exemplaren van Forza Motorsport 3 zijn verkocht.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?