Fortnite voegt Black Panther-monument toe aan game

Geplaatst: 2 september 2020 14:20
Aangepast: 2 september 2020 15:31

Fortnite heeft een standbeeld van Black Panther toegevoegd aan de game. Dit als onderdeel van een vooraf gepland verhaal omtrent de Marvel-crossover in het nieuwe seizoen.

Vorige week zaterdag kwam het treurige nieuws naar buiten dat Chadwick Boseman is overleden aan de gevolgen van darmkanker op 43-jarige leeftijd. Chadwick Boseman was onder meer bekend als Black Panther in meerdere Marvel-films, zoals Captain America: Civil War en natuurlijk de film waar hij de hoofdrol in speelt: Black Panther. Laatst is het nieuwe seizoen van Fortnite van start gegaan, waar Marvel-helden in centraal staan. Zo zijn onder andere Thor, Groot, Mystique en Wolverine als skins in de game te vinden. Tijdens dit nieuwe 'Nexus War'-seizoen komt er steeds nieuwe content de game in, zoals het Black Panther-monument die sinds gisteravond in-game te vinden is. Het standbeeld genaamd 'Panther's Prowl' staat links vlakbij Misty Meadows en is te herkennen aan de gele ring die eromheen ligt. Ondanks dat het Black Panther-monument al sowieso de game in kwam, is het toch een mooie nagedachtenis voor Chadwick Boseman.

onbekend

Fortnite Chapter Two: Season 4 is te spelen op alle platformen, behalve iOS en MacOS vanwege de rechtszaak tussen Epic Games en Apple.

Bron: Kotaku
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fortnite

Series

-

Uitgever

Epic Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

25 juli 2017

Ontwikkelaar

Epic Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord