Fortnite
  • ONTWIKKELAAR Epic Games
  • EERSTE RELEASEDATUM 25 juli 2017
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, iOS, Android, Nintendo Switch
  • GENRE Third Person Shooter, Battle Royale
  • GAMELINER SCORE -

Fortnite tikt 200 miljoen geregistreerde spelers aan

Epic Games heeft zojuist bekendgemaakt dat Fortnite 200 miljoen geregistreerde spelers wereldwijd heeft. Voor de zomervakantie waren dit er nog 125 miljoen.

In nog geen half jaar tijd heeft Fortnite meer dan 75 miljoen geregistreerde spelers erbij gekregen en dit zet de teller op 200 miljoen. De game is pas echt populair geworden sinds de toevoeging van de Battle Royale-modus. In deze modus worden honderd spelers tegelijk op één eiland gedropt en diegene die overblijft, wint.

Fortnite1

Fortnite is speelbaar voor de pc, PlayStation 4, Xbox One, mobiele telefoon en de Nintendo Switch.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?