Fortnite
  • ONTWIKKELAAR Epic Games
  • EERSTE RELEASEDATUM 25 juli 2017
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch
  • GENRE Third Person Shooter, Battle Royale
  • GAMELINER SCORE -

Fortnite teaset speciale aankondiging tijdens The Game Awards

Fortnite teaset een speciale aankondiging tijdens The Game Awards. Wat deze aankondiging precies inhoudt, is momenteel nog niet bekend.

We weten inmiddels al dat The Game Awards meer dan tien nieuwe aankondigingen bevat. Een daarvan heeft hoogstwaarschijnlijk met Fortnite te maken. Via het Twitterkanaal van Fortnite werd namelijk onthuld dat er een speciale aankondiging omtrent de game gaat komen. Vorig jaar deed Fortnite ook een grote aankondiging tijdens The Game Awards. Tijdens de show van vorig jaar werd het nieuwe gebied The Block aangekondigd. Wat er dit jaar onthuld gaat worden, zien we binnenkort.

The Game Awards 2019 vindt voor ons plaats in de nacht van 12 december op 13 december.

BRON Epic Games

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?