Fortnite straks ook beschikbaar op next-gen

Geplaatst:
Aangepast: 13 mei 2020 23:53

Goed nieuws voor Fortnite-spelers die van plan zijn om een next-gen console te kopen: Epic Games heeft bekendgemaakt dat Fortnite ook beschikbaar wordt voor next-gen consoles als PlayStation 5 en Xbox Series X.

In een blogpost, dat op de Epic Games website is gedeeld, laat de Fortnite-ontwikkelaar weten dat haar Battle Royale beschikbaar wordt voor next-gen consoles. Sterker nog, het wordt een launch-titel. Epic Games gaf tevens aan dat Fortnite dan nog eerst tijdelijk op Unreal Engine 4 draait. Unreal Engine 5, dat vandaag is onthuld, gaat die taak in het midden van 2021 overnemen. Omdat de next-gen consoles over krachtigere hardware gaan beschikken, verwacht Epic Games dat Fortnite beter en mooier uit de verf komt. Ook cross-play is dan nog steeds mogelijk, waardoor je kan blijven spelen met mensen op andere platformen.

De PlayStation 5 en Xbox Series X verschijnen naar verluidt tijdens de feestdagen van 2020, dus het is nog even afwachten tot je deze verbeterde versie van Fortnite kan spelen.

Bron: Epic Games
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fortnite

Series

-

Uitgever

Epic Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

25 juli 2017

Ontwikkelaar

Epic Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord