Fortnite Party Hub laat je chillen met vrienden

Geplaatst: 19 september 2019 12:51
Aangepast: 19 september 2019 12:51

Epic Games heeft onlangs de meest recente update voor Fortnite uitgebracht met daarin onder andere de Party Hub. De Fortnite Party Hub laat je chillen met vrienden.

Fortnite heeft onlangs de 10.31-update gekregen. Deze update brengt een aantal nerfs en buffs met zich mee, maar ook een geheel nieuwe feature. De Fortnite Party Hub is namelijk aan de game toegevoegd. Deze Party Hub kan gezien worden als een soort sociaal netwerk. In de Party Hub kun je namelijk met je vrienden praten of een party vormen zonder dat je met elkaar in een game zit. Daarnaast kun je er ook zien wie van je vrienden online is. Deze modus is eigenlijk speciaal voor de mobiele variant van de game, maar is ook te gebruiken op de pc of console.

Fortnite is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en mobiele apparaten. De Party Hub is vanaf nu ook op al deze apparaten beschikbaar wanneer je de nieuwste update hebt gedownload.

Bron: Epic Games
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fortnite

Series

-

Uitgever

Epic Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

25 juli 2017

Ontwikkelaar

Epic Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord