Fortnite
  • ONTWIKKELAAR Epic Games
  • EERSTE RELEASEDATUM 25 juli 2017
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, iOS, Android, Nintendo Switch
  • GENRE Third Person Shooter, Battle Royale
  • GAMELINER SCORE -

Fortnite krijgt bots en verbeterde matchmaking

Binnenkort wordt het nieuwe seizoen van Fortnite geïntroduceerd en die brengt heel wat vernieuwingen met zich mee. Zo krijgt Fortnite straks bots en verbeterde matchmaking.

Volgende maand wordt Season 11 geïntroduceerd in Fortnite. Dit nieuwe seizoen brengt onder andere bots en verbeterde matchmaking met zich mee. De verbeterde matchmaking moet ervoor zorgen dat je voornamelijk met spelers van je eigen speelniveau in een match wordt geplaatst. Zo probeert Epic Games te voorkomen dat nieuwere spelers een nare speelervaring krijgen door direct dood te gaan wanneer ze op de map landen en een ervaren speler tegenkomen. Deze nieuwe vorm van matchmaking kan er ook voor zorgen dat je bots in je match toegewezen krijgt. Deze bots gedragen zich net als echte spelers, maar worden geschaald naar jouw speelniveau. Ben je dus een nieuwe speler die nog helemaal niet goed is in de game, word je straks voornamelijk met bots en soortgelijke spelers in een match geplaatst. Naarmate je beter wordt in de game zie je dan ook steeds minder bots en steeds meer spelers van je eigen niveau.

Fortnite6

Fortnite is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en mobiele apparaten. Season 11 en de vernieuwde matchmaking worden naar verwachting volgende maand in de game geïntroduceerd.

BRON Epic Games

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?