Fortnite krijgt bots en verbeterde matchmaking

Geplaatst: 24 september 2019 11:49
Aangepast: 24 september 2019 11:51

Binnenkort wordt het nieuwe seizoen van Fortnite geïntroduceerd en die brengt heel wat vernieuwingen met zich mee. Zo krijgt Fortnite straks bots en verbeterde matchmaking.

Volgende maand wordt Season 11 geïntroduceerd in Fortnite. Dit nieuwe seizoen brengt onder andere bots en verbeterde matchmaking met zich mee. De verbeterde matchmaking moet ervoor zorgen dat je voornamelijk met spelers van je eigen speelniveau in een match wordt geplaatst. Zo probeert Epic Games te voorkomen dat nieuwere spelers een nare speelervaring krijgen door direct dood te gaan wanneer ze op de map landen en een ervaren speler tegenkomen. Deze nieuwe vorm van matchmaking kan er ook voor zorgen dat je bots in je match toegewezen krijgt. Deze bots gedragen zich net als echte spelers, maar worden geschaald naar jouw speelniveau. Ben je dus een nieuwe speler die nog helemaal niet goed is in de game, word je straks voornamelijk met bots en soortgelijke spelers in een match geplaatst. Naarmate je beter wordt in de game zie je dan ook steeds minder bots en steeds meer spelers van je eigen niveau.

Fortnite is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en mobiele apparaten. Season 11 en de vernieuwde matchmaking worden naar verwachting volgende maand in de game geïntroduceerd.

Bron: Epic Games
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fortnite

Series

-

Uitgever

Epic Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

25 juli 2017

Ontwikkelaar

Epic Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord