Fortnite en Bowsette in top tien zoekresultaten op Pornhub

Geplaatst:
Aangepast: 31 maart 2024 17:40

Nu het einde van het jaar nadert worden we overspoeld met lijsten. Of het nu gaat om muziek, de televisie of binnenkort onze eigen Gameliner Awards, je ontkomt er niet aan. Pornhub heeft ook zo zijn jaarlijkse lijstjes en die zijn nu beschikbaar gesteld.

Voor ik verder ga, wil ik vragen aan alle kleine kijkbuiskindertjes even je muis naar de rechterbovenhoek te begeven en op het rode kruisje te klikken. Oke, nu het juiste publiek over is kunnen we verder. In het kader van onderzoeksjournalistiek heb ik mijzelf dus maar even opgeofferd, om te kijken of er nog iets interessants tussen de lijstjes stond. Het jaar 2018 heeft een aantal opmerkelijke lijstjes voortgebracht. Zo staan zowel Fortnite als Bowsette in het lijstje van zoekopdrachten die 2018 definiëren. Bowsette is geen officieel personage, maar ontstaan als fanart en ze is een samensmelting tussen Peach en Bowser. Blijkbaar laat dit bij menig gamer de gedachten op hol slaan. Ook Fortnite is een veel gezocht onderwerp op de website. Karakters uit Overwatch, Fortnite, Zelda en Pokémon worden ook veelvuldig opgezocht. Hieronder zie je het volledige overzicht.

PornHub 2018

Ik wil nog even benadrukken dat ik de hiervoor genoemde website alleen heb bezocht voor onderzoeksdoeleinden. Ik kom er normaal gesproken nooit natuurlijk.

Bron: Pornhub
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord