Fortnite: Deep Freeze Bundle vanaf november in de winkels

Epic Games heeft bekendgemaakt dat Fortnite: Battle Royale een fysieke lancering gaat krijgen. Fortnite: Deep Freeze Bundle wordt uitgegeven door Warner Bros. en ligt in november in de winkels voor de PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

De Fortnite: Deep Freeze Bundle geeft niet alleen toegang tot Fortnite: Battle Royale, maar ook tot een hoop premium content. Het gaat hier om de Frostbite Outfit, Cold Front Glider, Chill-Axe Pickaxe en de Freezing Point Back Bling. Daarnaast krijgen spelers 1000 V-Buck waarmee in-game items konden worden aangeschaft. De game moet halverwege verschijnen en wat een ideaal moment in voor de feestdagen.

Fortnite  Deep Freeze Bundle

Fortnite: Deep Freeze Bundle verschijnt op 15 november voor de PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch. De game krijgt een adviesprijs van 29,99 euro en is daarnaast ook digitaal verkrijgbaar.

BRON Persbericht Warner Bros.

Over auteur Kees Wijnhorst

Kees WijnhorstKees wordt ook wel de koning van het nieuws genoemd. Met letterlijk duizenden berichten op zijn naam is het dan ook een wonder dat Kees überhaupt nog tijd om te gamen heeft. Onze eigen Agent 47 - zij het niet zo kaal en ‘ietsjes’ minder kil - maakt als een echte hitman korte metten met alle geruchten die op het internet rondgaan. Just leave him to prepare...

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?