Fortnite
  • ONTWIKKELAAR Epic Games
  • EERSTE RELEASEDATUM 25 juli 2017
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, iOS, Android, Nintendo Switch
  • GENRE Third Person Shooter, Battle Royale
  • GAMELINER SCORE -

Fortnite - Chapter Two seizoen drie datum bekend

Het nieuwste seizoen van Fortnite - Chapter Two staat voor de deur. Epic Games heeft namelijk de releasedatum voor het derde seizoen bekendgemaakt.

Fortnite staat al een hele tijd bovenaan de top als Battle Royale grootmacht. Content wordt altijd snel toegevoegd aan de game, al heeft het nieuwe seizoen wat langer op zich laten wachten. Om ervoor te zorgen dat alles volgens plan gaat, wordt het tweede seizoen met één week verlengd. In het derde seizoen van Fortnite - Chapter Two kunnen we allerlei nieuwe items verwachten. In de tweet zien we dan ook vijf nieuwe skins voor je personage.

Fortnite - Chapter Two seizoen drie gaat van start vanaf 11 juni. De game is gratis te spelen op vrijwel elk modern platform.

BRON Epic Games

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?