Fortnite breekt twee records

Geplaatst: 21 februari 2019 20:20
Aangepast: 21 februari 2019 20:21

Ontwikkelaar Epic Games heeft bekendgemaakt dat het populaire Fortnite deze maand maar liefst twee records heeft verbroken. Zo heeft het grootste Fortnite event ooit plaatsgevonden en is er een nieuwe spelerspiek behaald op een reguliere dag.

Ondanks dat het steeds drukker wordt op de battle royale markt lijkt Fortnite daar vooralsnog geen last van te hebben. Deze maand vond in de free-to-play game namelijk het Marshmello concert plaats en daarbij waren maar liefst 10,7 miljoen spelers aanwezig. Ook beleefde Fortnite met 7,6 miljoen spelers de beste 'reguliere' dag ooit. Deze aantallen zijn op basis van spelers die op dat moment tegelijkertijd de game aan het spelen zijn. Ook met de komst van Apex Legend levert Fortnite dus niet in op spelersaantallen.

onbekend

Bron: VG247
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fortnite

Series

-

Uitgever

Epic Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

25 juli 2017

Ontwikkelaar

Epic Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord