Fortnite
  • ONTWIKKELAAR Epic Games
  • EERSTE RELEASEDATUM 25 juli 2017
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, iOS, Android, Nintendo Switch
  • GENRE Third Person Shooter, Battle Royale
  • GAMELINER SCORE -

Fortnite breekt twee records

Ontwikkelaar Epic Games heeft bekendgemaakt dat het populaire Fortnite deze maand maar liefst twee records heeft verbroken. Zo heeft het grootste Fortnite event ooit plaatsgevonden en is er een nieuwe spelerspiek behaald op een reguliere dag.

Ondanks dat het steeds drukker wordt op de battle royale markt lijkt Fortnite daar vooralsnog geen last van te hebben. Deze maand vond in de free-to-play game namelijk het Marshmello concert plaats en daarbij waren maar liefst 10,7 miljoen spelers aanwezig. Ook beleefde Fortnite met 7,6 miljoen spelers de beste 'reguliere' dag ooit. Deze aantallen zijn op basis van spelers die op dat moment tegelijkertijd de game aan het spelen zijn. Ook met de komst van Apex Legend levert Fortnite dus niet in op spelersaantallen.

Fortnite1

BRON VG247

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?