Fortnite
  • ONTWIKKELAAR Epic Games
  • EERSTE RELEASEDATUM 25 juli 2017
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, iOS, Android, Nintendo Switch
  • GENRE Third Person Shooter, Battle Royale
  • GAMELINER SCORE -

Fortnite binnenkort op Android te spelen

Fortnite komt naar Android. Dit staat in de laatste update van Epic op hun website. Ze mikken opeen lancering in de zomerperiode. Gezien dit bericht is het des te aannemelijker dat Fortnite naar de Switch komt.

Naast deze versie, krijgen de overige versies updates. De HUD wordt aanpasbaar, de standaard optimalisaties en bug fixes zijn ook van de partij en bovendien komt voice chat naar de mobiele game.

onbekend

Fortnite is immens populair en Epic heeft weer eens goud in handen. Fortnite is een regelrechte hit in een vrij nieuw genre genaamd Battle Royale. De game is zowat uit op alle platformen mogelijk.

BRON Epic Games

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?