Fortnite
  • ONTWIKKELAAR Epic Games
  • RELEASEDATUM 25 juli 2017
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, iOS, Android, Nintendo Switch
  • GENRE Shooter
  • GAMELINER SCORE -

Fortnite Android bèta per direct van start

Het gerucht dat Samsung een exclusieve Fortnite bèta zou krijgen ging al de ronde, maar samen met Epic Games heeft de telefoongigant laten weten dat de Fortnite bèta per direct te spelen is voor Samsung-gebruikers met een geschikt model.

Beschik je over een Galaxy telefoon vanaf de S7, een Tab S3, of zelfs over de splinternieuwe Note 9 of Tab S4? Dan kan je nu voor de Victory Royale gaan! Speel je op een van de twee net aangekondigde modellen, dan kan je de bus betreden in de onderstaande Galaxy skin.

Fortnite's Galaxy Skin

Het gerucht ging dat de exclusiviteit een maand lang zou zijn, maar Epic heeft het nu over "enkele dagen". Ik verwacht dan ook dat dit weekend de bèta op de overige Android modellen te spelen is.

Als Samsung-gebruiker kan je de bèta via de Samsung Game Launcher downloaden. De niet Samsung-gebruikers kunnen via Epic's website een speciale launcher downloaden. Deze launcher laat realtime zien wanneer de game te installeren is op jouw telefoon.

BRON Epic Games

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?