Artifact

  • Ontwikkelaar Valve Software
  • Eerste releasedatum 28 november 2018
  • Platformen Pc
  • Genre Strategie
  • Gameliner score -

Forse kritiek op Artifact na bèta-fase

De bèta-fase van Artifact is pas net achter de rug en meteen krijgt de game al bakken kritiek te verduren. Er kwam zelfs dusdanig veel slechte reacties dat Valve zich gedwongen voelde aanpassingen te doen aan de game.

Artifact is een card game zoals Heartstone en Dualyst. Echter is Valve's variant in bepaalde opzichten wel anders. Waar Heartstone en Dualyst free-to-play games zijn, moet je voor Artifact 20 euro betalen. Je zou zeggen dat dat betekent dat je in-game dan minder uit hoeft te geven, maar daar ging dus vrijwel alle kritiek over. Voor het aanschafbedrag krijg je een starter pack waarin 10 booster packs bestaande uit 12 kaarten, vijf event tickets waarmee je draft mode kunt spelen en twee complete decks. Maar het is niet mogelijk om aan andere kaarten te komen zonder je portemonnee te trekken en dat viel niet in goede aarde bij de bèta-testers. Valve neemt alle kritiek wel serieus en heeft zelfs al aanpassingen aangekondigd die in de volgende bèta-versie al te zien zijn.

Artifact2

Wanneer de volgende bèta-fase voor Artifact plaats gaat vinden is nog niet bekend.

BRON Reddit

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?