Forse kritiek op Artifact na bèta-fase

Geplaatst:
Aangepast: 17 maart 2024 14:31

De bèta-fase van Artifact is pas net achter de rug en meteen krijgt de game al bakken kritiek te verduren. Er kwam zelfs dusdanig veel slechte reacties dat Valve zich gedwongen voelde aanpassingen te doen aan de game.

Artifact is een card game zoals Heartstone en Dualyst. Echter is Valve's variant in bepaalde opzichten wel anders. Waar Heartstone en Dualyst free-to-play games zijn, moet je voor Artifact 20 euro betalen. Je zou zeggen dat dat betekent dat je in-game dan minder uit hoeft te geven, maar daar ging dus vrijwel alle kritiek over. Voor het aanschafbedrag krijg je een starter pack waarin 10 booster packs bestaande uit 12 kaarten, vijf event tickets waarmee je draft mode kunt spelen en twee complete decks. Maar het is niet mogelijk om aan andere kaarten te komen zonder je portemonnee te trekken en dat viel niet in goede aarde bij de bèta-testers. Valve neemt alle kritiek wel serieus en heeft zelfs al aanpassingen aangekondigd die in de volgende bèta-versie al te zien zijn.

Artifact3

Wanneer de volgende bèta-fase voor Artifact plaats gaat vinden is nog niet bekend.

Bron: Reddit
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Artifact

Series

-

Uitgever

Valve

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasedatum

28 november 2018

Ontwikkelaar

Valve Software

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord