Football Manager komt naar iPhone en iPod Touch

Football Manager 2010 was al verschenen op de pc en PSP en deed het erg goed bij de fans. Vele zullen dan ook erg blij zijn met het feit dat de game naar de iPhone en iPod Touch komt. De game zal zelfs al over 2 dagen te downloaden zijn, aldus Miles Jacobson.

De game zal in totaal 20 duizend spelers tellen. Daarnaast zal de game in totaal 34 competities bevatten en natuurlijk zal ook de Eredivisie in de game zijn verwerkt.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?