Football Manager gaat online

SEGA zou eigenlijk dit jaar al de online versie van Football Manager, onder de naam Football Manager Live, uitbrengen. Helaas is dit niet gelukt, maar een positief punt is dat we ook weer niet al te lang moeten wachten totdat we er mee aan de slag kunnen. FM Live is namelijk te koop vanaf 23 januari 2009. Bij de aankoop van de game krijg je gratis vier maanden toegang tot de servers. Over de abonnementsprijs is echter nog niets vrijgegeven.

Mocht je nog niet helemaal doorhebben wat FM Live nu eigenlijk is, dan heeft Miles Jacobson, betrokken bij de game, wel een goede beschrijving voor je:

Football Manager Live is a very different game to Football Manager - imagine a cross between Football Manager, fantasy league, eBay and social networking and you'll be just about there.

Het is bekend dat de Football Manager serie niet voor iedereen is weggelegd, omdat de drempel om in te stappen relatief hoog ligt. Met FM Live wilt SEGA toch een beetje een andere kant op, zodat ze een breder publiek aan kunnen spreken, aldus Jacobson:

We're targeting a slightly more mass market audience than with the Football Manager series. If FM is The Times' sports section, then FM Live is the Daily Mirror's sports section.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?