Football Manager 2019

  • Ontwikkelaar Sports Interactive
  • Eerste releasedatum 2 november 2018
  • Platformen Pc
  • Genre Simulatie, Sport
  • Gameliner score

Football Manager 2019 verschijnt in november

Het nieuwe voetbalseizoen staat op het punt van beginnen en dat is voor SEGA en ontwikkelaar Sports Interactive een mooi moment om Football Manager 2019 aan te kondigen. De game komt in november en krijgt drie versies. Naast de standaard versie voor de pc en Mac komt Football Manager 2019 Touch uit voor de pc, Mac, iOS en Android. De derde versie is puur voor iOS en Android en heet Football Manager 2019 Mobile.

Football Manager 2019 bevat een hoop verbeteringen en vernieuwingen, waaronder de introductie van de DFL Bundesliga-licentie. Daarnaast gaat ook de packshot van de managementgame op de schop. Waar we al jaren de bekende manager op de voorkant van de game zien toont de packshot nu de spelers die het veld opkomen. SEGA komt ook met een mooie pre-order actie. Spelers die de game pre-orderen bij een door SEGA goedgekeurde digitale of fysieke winkelketen krijgen 10% korting en toegang tot de bèta, die ongeveer twee weken voor de release van de game speelbaar is. De voortgang in de bèta van Carrières voor één speler kunnen worden meegenomen naar de volledige game.

Football Manager 2019 verschijnt op 2 november voor de pc en Mac. Op dezelfde datum worden ook Football Manager 2019 Touch en Football Manager 2019 Mobile uitgebracht. Hebben jullie al zin om in de stoel van de manager te zitten en jouw favoriete team te leiden?

BRON Persbericht SEGA

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?