Check hier alle PlayStation State of Play content

Football Manager 2011 aangekondigd

Vandaag heeft Sports Interactive en SEGA Europa de nieuwe Football Manager game officieel aangekondigd. Het jaar 2011 zal namelijk ook weer een nieuwe Football Manager met zich meebrengen. De game zal nog voor de kerst verschijnen voor de pc en de PSP.

De aankondiging bracht ook gelijk een nieuwe video en een packshot met zich mee. In de video zal naast de aankondiging ook nog een aantal nieuwe functies worden uitgelegd.

Natuurlijk hebben we naast deze video ook nog de packshot voor jullie, aanschouw het resultaat.

ontbrekende afbeelding

Zo zal Football Manager 2011 realtime contractonderhandelingen, een vernieuwd trainingssysteem en verbeteringen in de wedstrijdengine bevatten.

Bekijk dus de video hieronder voor meer uitleg over deze nieuwe functies.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?