Football Manager 2010 voor de Mac nu op Steam

Zojuist heeft uitgever en ontwikkelaar SEGA aangekondigd middels een persbericht, dat vanaf nu Football Manager 2010 via Steam verkrijgbaar is voor de Mac. Hierdoor kunnen voor het eerste Mac-gamers spel updates ontvangen en waar ook te wereld los gaan op een Mac of Windows computer.

Football Manager 2010 voor de Mac bevat 60 trofeeën welke enorm variëren van elkaar.

In oktober vorig jaar was Yordi tijdens de presentatie van Football Manager 2010 aanwezig. Benieuwd naar zijn ervaringen? Klik dan hier.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?