Football Manager 2009

  • Ontwikkelaar Sports Interactive
  • Eerste releasedatum 14 november 2008
  • Platformen Pc, Nintendo 3DS
  • Genre Simulatie, Sport, Strategie
  • Gameliner score

Football Manager 09 heeft patch gekregen

Football Manager 2009 is al weer een poosje uit. Sports Interactive lanceerde hiermee een succesvolle game. Helaas zijn zelfs de succesvolste games niet altijd foutloos. Gelukkig kun je dat nu veranderen, want nu is er een patch verschenen voor de game.

Sports Interactive was namelijk al een poosje bezig met een patch en vandaag is deze patch daadwerkelijk gelanceerd. De meeste veranderingen in de game zullen inhoudelijk zijn, maar er worden gelukkig ook een aantal bugs opgelost. Inhoudelijk gezien worden bijvoorbeeld de transferwaardes voor Deense spelers veranderd.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?