Folding(at)Home medewerking zeker gewaarderd!

Sony heeft bekendgemaakt dat het Folding@Home project sinds maart 2007 meer dan één miljoen registraties kent.

Het project heeft wereldwijd zo'n 3000 nieuwe gebruikers per dag, twee nieuwe gebruikers per minuut. Standford University, dat Folding@home ontwikkelde, is erg blij met de medewerking. Folding@Home gebruikt de rekenkracht van alle PS3 Cell-processoren die op dat moment Folding@Home hebben draaien. Hiermee simuleert het verschillende moleculen en hun gedrag.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?