Check hier alle PlayStation State of Play content

flOw opnieuw met Trophies

flOw valt niet in een genre te stoppen. De game die te downloaden is op het PlayStation Network laat je zwemmen in een artistieke oceaan waar je begint als kleine vis. Naarmate je meer andere visjes eet, word je groter en sierlijker. flOw is een bijzondere ervaring.

Toen de game uitkwam, bestonden er nog geen Trophies voor de PlayStation 3. Die zijn er nu wel en daarom heeft ontwikkelaar ThatGameCompany een Trophy patch uitgegeven. Bevalt flOw? Probeer dan ook eens flOwer!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?