Flinke omzetstijging Majesco in eerste kwartaal

De omzet van Majesco is in het eerste kwartaal met meer dan 60% gestegen. Desondanks de hogere omzet (14,4 miljoen euro) is er door de toegenomen marketingkosten wel een verlies geleden van 432.000 euro.

Toch heerst er een positieve stemming bij de Amerikaanse uitgever en heeft het haar vooruitzichten voor fiscaal jaar 2009 naar boven bijgesteld. De uitvoering van het businessplan waarbij Majesco zich richt op casual gamers en families verloopt dus allemaal volgens plan.

Majesco is vooral bekend van Cooking Mama en Jillian Michaels' Fitness Ultimatum 2009.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?