Flight Control naar PlayStation 3

Flight Control begon als game op de iPhone en werd direct een grote hit. Vervolgens is de game naar de Nintendo DSi geport. Flight Control staat te koop op DSiWare.

Vandaag maakte ontwikkelaar Firemint bekend dat Flight Control ook naar de PlayStation 3 zal komen. Flight Control voor de PlayStation 3 zal PlayStation Move, Stereoscopic 3D en een resolutie van 1080p ondersteunen. Flight Control voor de PlayStation 3 verschijnt 15 september op het PlayStation Network.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?