Flatout: Head On

  • Ontwikkelaar Bugbear Entertainment
  • Eerste releasedatum 14 maart 2008
  • Platformen PlayStation Portable
  • Genre Racing
  • Gameliner score -

FlatOut op PSP

Atari heeft samen met Empire Interactive aangekondigd dat FlatOut, de destructieve racegame, vanaf begin volgend jaar ook naar de PlayStation Portable zal scheuren. Deze PSP-versie gaat Flatout: Head On heten en zal vergelijkende features kennen als zijn grote broer FlatOut: Ultimate Carnage op de Xbox 360.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?