FlatOut op PSP

Atari heeft samen met Empire Interactive aangekondigd dat FlatOut, de destructieve racegame, vanaf begin volgend jaar ook naar de PSP zal scheuren. Deze PSP-versie gaat Flatout: Head On heten en zal vergelijkende features kennen als zijn grote broer FlatOut: Ultimate Carnage op de Xbox 360.

Over auteur Peter Scheffer

Peter SchefferDe Lord of the Backlog is redelijk gameverslaafd. Toch heeft Peter nog altijd een lijst met honderden games om weg te werken. Of hij die lijst ook daadwerkelijk afgewerkt krijgt, is nog maar de vraag, want er komt eigenlijk meer bij dan er vanaf gaat. Hij zet in ieder geval alles op alles in Peter’s Backlog Bonanza.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?