Five Nights At Freddy's: Security Breach uitgesteld

Geplaatst: 20 november 2020 13:10

Five Nights At Freddy's: Security Breach wordt uitgebracht in het begin van 2021. Dit laat Scott Cawthon weten via de website Reddit.

Hij laat de fanbase weten dat de nieuwste Five Nights At Freddy's-game niet meer gaat verschijnen in 2020. Hij maakt gebruik van een metafoor om uit te leggen waarom. Een metafoor over een grote taart. Dankzij de hulp van Steel Wool Studios is de game veel groter geworden dan eerst werd gedacht. Nu was het aan Scott Cawthon de keuze om content eruit te halen, zodat de game de originele releasedatum kon halen, of de releasedatum op te schuiven. Aangezien alle content er "te goed" uitzag om eruit te halen, besloot de originele maker van de serie om Five Nights At Freddy's: Security Breach meer tijd te geven. Bekijk hier de aankondigingstrailer van de Five Nights At Freddy's-game.

onbekend

Five Nights At Freddy's: Security Breach verschijnt in vroeg 2021 voor de pc, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: Reddit
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Five Nights At Freddy's: Security Breach

Series

-

Uitgever

Scott Cawthon

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, PlayStation 5

Releasewindow

16 december 2021

Ontwikkelaar

Steel Wool Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord