Firstlook brengt ons land op 2 en 3 oktober de nieuwste games

Voor diegene waarvoor de E3 of gamescom te ver weg is hebben we goed nieuws.

Zaterdag 2 en zondag 3 oktober wordt voor de derde keer het 'Firstlook-event' georganiseerd door de mannen van Gamekings.

Het Firstlook-event zal net als vorig jaar worden gehouden in de Westergasfabriek te Amsterdam en biedt je de mogelijkheid de nieuwste games als eerste te spelen. Gran Turismo 5, Need for Speed: Hot Pursuit, Crysis 2, Homefront, Medal of Honor, Call of Duty: Black Ops, inFamous 2 en Fable 3 zijn mogelijk speelbaar op Firstlook! Hoe vet is dat?

Echter moet je wel zestien jaar of ouder zijn. Indien je 14 of 15 bent kun je er dit jaar ook heen, als je maar één van je ouders meeneemt of je voogd.

De komende weken kun je op de Firstlook-site in de gaten houden welke games je allemaal kunt verwachten op het event. Via deze zelfde site kun je je kaarten kopen voor het event voor slechts 22 euro.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?