Check hier alle PlayStation State of Play content

Firmware v2.60 update voor PlayStation 3

Op dit moment werkt Sony aan firmware v2.60 voor de PlayStation 3. Deze update bestaat uit de drie volgende onderdelen:
1. Fotogalerij waarin digitale foto's gemakkelijk gestructureerd kunnen worden (fotogalerij dient wel apart te worden geïnstalleerd).
2. Niet-geregistreerde bezoekers krijgen nu ook toegang tot de PlayStation Store.
3. DivX 3.11 ondersteuning.

Wanneer de update uit gaat komen is nog niet bekend. Meer beelden over firmware v2.60 zie je hieronder.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?