Check hier alle Gameliner Awards Gameliner Awards 2020-content

Firewatch

  • Ontwikkelaar Campo Santo
  • Eerste releasedatum 9 februari 2016
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Avonturen
  • Gameliner score -

Firewatch releasedatum voor Nintendo Switch onthuld

Na lang wachten is nu eindelijk de exacte releasedatum van Firewatch voor de Nintendo Switch onthuld. Dit maakte ontwikkelaar Campo Santo onlangs bekend middels een tweet.

De Switch-versie van Firewatch werd begin dit jaar al aangekondigd, maar toen was nog geen exacte releasedatum bekend. Destijds had ontwikkelaar Campo Santo aangegeven dat de game deze lente nog uit moest komen, maar de release liet helaas op zich wachten. Fans van de game hoeven gelukkig niet veel langer meer te wachten. De game komt namelijk deze maand nog naar de Nintendo Switch.

Firewatch is verkrijgbaar voor pc, PlayStation 4, en Xbox One. Vanaf 17 december is de game ook verkrijgbaar voor Nintendo Switch.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?