Firewatch
  • ONTWIKKELAAR Campo Santo
  • EERSTE RELEASEDATUM 9 februari 2016
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • GENRE Avonturen
  • GAMELINER SCORE -

Firewatch krijgt versie voor de Nintendo Switch

Firewatch wist tijdens de initiële release in 2016 menig gamerhart te veroveren. Ontwikkelaar Campo Santo hoopt dit duidelijk ook te kunnen doen bij de bezitters van een Nintendo Switch. In een blog kondigde het bedrijf een versie voor het apparaat van Nintendo aan.

In het blog geeft de ontwikkelaar aan dat het de game volledig gestript heeft en weer opnieuw op gaat bouwen. Op deze manier komt de game het best tot zijn recht op de Switch. Voor mensen die de game al hebben is dit ook goed nieuws, want de verbeteringen die het bedrijf maakt keren ook naar alle andere apparaten. De vraag is echter nog even wanneer dit gaat zijn.

onbekend

De Switch-versie van Firewatch moet met enkele maanden verschijnen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?