Fire Emblem: Three Houses-stemacteur wordt vervangen

Geplaatst:
Aangepast: 28 juli 2019 23:46

Het stemgeluid van stemacteur Christopher Niosi, te horen in de recent verschenen Nintendo-game Fire Emblem: Three Houses, wordt binnenkort vervangen. De stemacteur wordt vervangen, omdat hij een geheimhoudingsovereenkomst van Nintendo heeft geschonden.

Het is nooit fijn als de stem van een karakter of personage plotseling afwijkt van wat je eerder gewend was. Toch volgt er zeer binnenkort een wisseling van de wacht in Fire Emblem: Three Houses. Het stemgeluid van het mannelijke hoofdpersonage, genaamd Byleth, wordt in de volgende update alweer vervangen door de stem van Zach Aguila. De stem van Aguila is onder meer bekend van het personage Wanpanman uit de anime One Punch Man. Niosi wordt vervangen, omdat hij een geheimhoudingsovereenkomst heeft geschonden. In de overeenkomst stond nadrukkelijk vermeld dat Niosi niet mocht spreken over zijn betrokkenheid bij de Fire Emblem-games, voor de releasedatum van Fire Emblem: Three Houses op 26 juli. Maar helaas deed de stemacteur toch te vroeg zijn mond open, waardoor hij de overeenkomst van de Japanse gamegigant heeft geschonden.

De stemacteur kwam groot in opspraak vorige week, door het plaatsen van een controversieel Tumblr-bericht. Middels het bericht maakte de stemacteur excuses aan vrienden, familieleden en ex-geliefden voor zijn 'slechte' gedrag. Het is niet bekend of dit van invloed was op het besluit van Nintendo.

Bron: Polygon

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fire Emblem: Three Houses

Series

Fire Emblem

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

26 juli 2019

Ontwikkelaar

Intelligent Systems

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord